Rólunk

2006-ban kezdtem el gyerekeket korrepetálni, amelynek során rádöbbentem, hogy az iskolai tankönyvek sok diák számára bonyolultak és nehezen érthetőek, ennélfogva nem járulnak hozzá, hogy a gyerekek igazán megértsék a különböző tantárgyak anyagait. Ezután 2008-ban tagja voltam egy iskolai projektnek, amelynek keretén belül megtanítottuk a diákoknak a nyelvtan alapjait. Ez azt jelenti, hogy a magyar nyelvtan legelejétől, az ábécétől kezdve a bonyolultabb részekig átvettük a különböző fogalmak jelentését: tisztáztuk például, hogy mit jelent a szó, a mondat stb. Tevékenységünk befejeztével a tanulók rengeteget fejlődtek, amely a jegyeikben és a tanuláshoz való hozzáállásukban megmutatkozott.
Ezek az eredmények nemcsak a diákokra, hanem rám is nagy hatással voltak. Észrevettem, hogy milyen nagy jelentősége van annak, hogy érthető nyelvezettel vesszük át a tanulókkal a nyelvtan alapjait.

Így tehát eldöntöttem, hogy létrehozok egy olyan oktatóprogramot, amely egyszerű magyarázatokkal tanítja meg a gyerekeknek a magyar nyelvtan szabályait, és amely egyben megalapozza bennük a tantárgy iránti érdeklődést. Így végül 2008 augusztusában látott napvilágot az első DVD-m, amely „A magyar nyelvtan alapjai” nevet viseli. Nem sokkal ezután pedig kiadtam a nyelvtan DVD-t könyv formájában is.
 

A szülők inspiráltak a folytatásra...

Nagyon hálás lehetek a szülőknek, akik a rengeteg pozitív visszajelzéssel megerősítettek engem abban, hogy igenis érdemes ezt csinálni, és egyben folyamatosan érkeztek hozzám a kérdések és a kérések, hogy "Matek DVD is lesz?" vagy: "Mikorra várható a fizika oktatóanyag?" Így hát belevágtunk a nagy munkába, és ma már több mint 70 különböző oktatóanyaggal nyújtunk segítséget a diákoknak és a szülőknek 9 tantárgyból. Persze az igények bővülnek, és a lehetőségek sora végtelen, úgyhogy folyamatosan dolgozunk az újabb és újabb oktatóprogramokon.Munkánk során létrehoztuk az általános iskolai matek  teljes tananyagát, valamint elkészültek a helyesírás, a biológia, a kémia, a fizika, a történelem, a természetismeret és az angol oktatóprogramok is, hogy még teljesebb legyen a paletta, amely segít a gyermekeknek megbirkózni a különféle tantárgyak okozta nehézségekkel.

 

Céljaink a jövő generációját érintik...

 

Rendkívül fontos, hogy megkönnyítsük a gyerekek számára a tanulást, és hogy a tanulók ne úgy gondoljanak rá, mint egy szükséges rosszra, hanem egy játékos és szórakoztató tevékenységnek tartsák, amelynek során sok új érdekes dolgot tudnak meg az őket körülvevő világról.

A célunk az, hogy minél hatékonyabb segítséget nyújtsunk azoknak az általános iskolás gyerekeknek, akiknek nehezebben megy tanulás, vagy pedig önhibájukon kívül, például betegség miatt lemaradtak a tananyagban, vagy esetleg nem értették meg az órai magyarázat alapján az adott témakört. Fegyverünk, ha lehet így mondani, a játékosság és az érthető nyelvezet, amelynek segítségével a gyerekek felvehetik a harcot a rossz jegyekkel és a lemaradásokkal, és végre valódi megértést szerezhetnek szinte az összes általános iskolai tantárgyban.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->