Magántanulói csomag 8. osztályosoknak

A feltüntetett ár családi felhasználásra vonatkozik!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked sikeres felvételit írjon, akkor rendeld meg ezt a csomagot, amivel játékosan, mégis hatékonyan sajátíthatja el az általános iskolában tanultakat.

Ez a Magántanulói csomag 8. osztályos magántanulók számára nyújt segítséget.
A csomagban található oktatóprogramok kifejezetten a közoktatáson kívüli tanulóknak készültek, amelyek tartalmazzák az összes kötelezően tanított tantárgy anyagát, ezáltal az iskolában megszerezhető tudást teljes mértékben biztosítják.

A csomagban található egy Felvételire fel! című oktatóprogram is, ami a matematika felvételire való felkészülésben nyújt nagy segítséget. Ez az oktatóprogram végigveszi a teljes felső tagozatos matematikai témaköröket, és feladatokat társít hozzájuk, amelyek megoldását részletesen el is magyarázza!

Gyermeked észre sem veszi majd, hogy ezek segítségével játszva tanul, amit a jövőben, sőt a vizsgán is egyaránt hasznosítani fog.

 

A magántanulói csomag a következő oktatóprogramokból áll, a linkekre kattintva megnézheted, hogy mit tartalmaznak, hogyan épülnek fel az egyes oktatóanyagok:

 

Mi történik a vásárlás után?

 • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
 • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
 • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudod tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

A tartalomjegyzéket megnézheted, ha rákattintasz a kép feletti gombra. smiley

Rendeld meg gyermekednek most, és segíts neki a tanulásban játékos oktatóprogramjainkkal!

Tartalomjegyzék

A magántanulói csomag a következő oktatóprogramokat tartalmazza:

 • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 • Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram
 • Felvételire fel! 8. osztály oktatóprogram
 • Fizikából Ötös 8. osztály oktatóprogram
 • Kémiából Ötös 8. osztály oktatóprogram
 • Matekból Ötös 8. osztály oktatóprogram
 • Történelemből Ötös 8. osztály oktatóprogram
 • Matekozz Ezerrel! 8. osztály oktatóprogram
 • Valószínűségszámítás gyakorló oktatóprogram
 • Szöveges feladatok gyakorlóprogram 7-8. osztály
 • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
 • Mértékegységek gyakorlóprogram felsősöknek
 • Kombinatorika gyakorlóprogram
 • Nevezetes azonosság gyakorlóprogram
A magyar nyelvtan alapjai
A magyar nyelvtan alapjai
Matekból Ötös 8. osztály
Matekból Ötös 8. osztály
Matekozz Ezerrel! - 8. osztály
Matekozz Ezerrel! - 8. osztály
Valószínűségszámítás gyakorló
Valószínűségszámítás gyakorló
Felvételire fel!
Felvételire fel!
Fizikából Ötös 8. osztály
Fizikából Ötös 8. osztály
Kémiából Ötös 8. osztály
Kémiából Ötös 8. osztály
Kombinatorika gyakorló
Kombinatorika gyakorló
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Nevezetes azonosságok gyakorló
Nevezetes azonosságok gyakorló
Szöveges feladatok 7-8. osztály
Szöveges feladatok 7-8. osztály
Történelemből Ötös 8. osztály
Történelemből Ötös 8. osztály
Tanulj meg Te is helyesen írni!
Tanulj meg Te is helyesen írni!
J-s és ly-os szavak gyakorló
J-s és ly-os szavak gyakorló

Sikertörténetek:

"A matek sokaknak mumus, de én imádom, mert értem. Tantaki matek nagyon jól követi a tantervet, és biztos alapot ad a nehezebb feladatok megoldásához is. Ha valamire kevés idő volt órán, és bizonytalan valamiben, ez az anyag lehetőséget ad az óra " visszajátszására", akár többször is, amíg meg nem érti.

Dolgozat előtt is mindig játszunk vele, és így én már biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond :) "

Dr. Tóth-Berényi Rita

=======

Kedves Erika!
 
"Unokám nyelvtan tudását nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtanból Ötös tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását, és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi és azonnal megtudja, mit nem tud.

Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal. Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán, és egész idő alatt jól érzi magát. A videó-t is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk!
Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül, könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak,és egy néhány pillanat amikor pihenhet a tudat.
Gratulálok!"

Ildikó

=======

"Tisztelt Tantaki Csapat!

A KÉMIÁBÓL ÖTÖS 7. OSZTÁLY c. oktatóprogram az én gyermekemnek nagyon sokat segített. A 7. osztály év elején kicsit megijedtünk, mert az addig kitűnő lányom 3-ast, 4-est hozott kémiából. Nem értettük a problémát. Külön tanárt kerestünk Neki, de ez sem segített, félévkor 4-es lett.

Ekkor találkoztam az interneten ezzel a kiadvánnyal, megrendeltem, a külön tanárt lemondtam. Azt vettem észre, hogy az oktatóprogram nagyon lekötötte a gyermekem figyelmét. Minden alkalommal használta a felkészülés során. Ha valamit elsőre nem értett meg, újrakezdte, amíg meg nem értette. A feladatokat is többször végigcsinálta, amíg hibátlan nem lett. Az eredmény fantasztikus volt. Az első felismerések ('Ja, most már értem!') után jöttek az ötösök. A második félévben 6 vagy 7 ötöst produkált, majd a Hevesy György kémia versenyen bejutott a megyei döntőbe, ahol a középmezőnyben végzett.

Óriási sikerélménye lett és visszatért az önbizalma is. Köszönjük szépen. Szeretnénk majd megrendelni a nyolcadikos programot is. "

Üdvözlettel,

Daróczi Erzsébet

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->