Magántanulói csomag 1-2. osztályosoknak

A feltüntetett ár családi felhasználásra vonatkozik!


Ugye milyen gyorsan felnő a gyermekünk?

Észre sem vesszük és már kezdi is az iskolát. Ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjen el már az első osztályban segítenünk kell neki ebben.

Ez a Magántanulói csomag 1-2. osztályos magántanulók számára nyújt segítséget.
A csomagban található oktatóprogramok a közoktatáson kívüli tanulók számára ideális, mivel tartalmazza szinte az összes kötelezően tanított tárgy anyagát, ezáltal az iskolában megszerezhető tudást teljes mértékben biztosítja.
Gyermeked észre sem veszi majd, hogy ezek segítségével játszva tanul, amit a jövőben hasznosítani fog.
 

A magántanulói csomag a következő oktatóprogramokból áll, a linkekre kattintva megnézheted, hogy mit tartalmaznak, hogyan épülnek fel az egyes oktatóanyagok:

Mi történik a vásárlás után?

 • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
 • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
 • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudod tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

A tartalomjegyzéket megnézheted, ha rákattintasz a kép feletti gombra. smiley

Rendeld meg gyermekednek most, és segíts neki a tanulásban játékos oktatóprogramjainkkal!

Tartalomjegyzék

A csomag a következő oktatóprogramokat tartalmazza:

 • Játék a szavakkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram
 • Játék a számokkal 1. és 2. osztályosoknak oktatóprogram
 • Mókás Matek 1.-2. osztály oktatóprogram
 • ABC gyakorlóprogram
 • Szöveges feladatok alsósoknak gyakorlóprogram
 • Szorzótábla gyakorlóprogram
 • Mértékegységek gyakorlóprogram alsósoknak
 • Osztás gyakorlóprogram
ABC Gyakorló
ABC Gyakorló
Játék a számokkal 1-2. osztály
Játék a számokkal 1-2. osztály
Mértékegység gyakorló alsósoknak
Mértékegység gyakorló alsósoknak
Mókás matek 1-2. osztály
Mókás matek 1-2. osztály
Szöveges feladatok alsósoknak
Szöveges feladatok alsósoknak
Játék a szavakkal 1-2. osztály
Játék a szavakkal 1-2. osztály
Szorzótábla gyakorló
Szorzótábla gyakorló
Osztás gyakorló
Osztás gyakorló

Sikertörténetek:

"Kedves Erika!
 
Unokám nyelvtan tudását nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtan tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását, és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi és azonnal megtudja, mit nem tud.

Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal. Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán, és egész idő alatt jól érzi magát. A videó-t is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk!
Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül, könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak,és egy néhány pillanat amikor pihenhet a tudat.
Gratulálok!"

Ildikó

===========

 "Tisztelt Tantaki csapat !

Nagyon hálásak vagyunk az önök munkájáért. A Játék a számokkal című oktatóprogram nagyon hasznos a gyerekünk számára. Valóban úgy, ahogyan olvassuk a leírásban, a matematika egyszerűen és érthetően van elmagyarázva. Ezért tetszik ez nemcsak nekünk, hanem a gyerekünknek is, aki élvezettel hallgatja a leckéket és oldja meg a feladatokat.

Úgy látjuk, hogy jó munkát végeztek és hogy jól össze van állítva a megtanulandó anyag. További jó munkát kívánunk önöknek és azt is kívánjuk, hogy sok gyerek segítségére tudjanak lenni!"

a Kovács-család Erdélyből

===========

"Kedves Erika! Nagyon nagyon szeretjük a  Tantaki programokat!  Nagyon sokat segít az unokàmnak, aki első osztàlyos kora óta hasznàlja ès mindig bővitjük az igènyeknek megfelelően. Màr a kōvetkező unokàim is ebből kèszülnek az iskolàra. Kōszōnjük, hogy ennyit dolgoztok a gyerekekèrt, mert a Tantaki programok megadjàk azt a sikerélményt ami hiànyzik nekik.

Olyan aranyos amikor addig gyakorol sajàt ōnszàntàból mèg el nem èri a 100 szàzalèkot. A gyerekeknek is jó, hogy nem idegesítik a  felnōttek, hogy gyakoroljon mèg. Ő dōnti el mikor mennyit tanul ès ez nōveli az ōnbizalmukat. Tovàbbi sok sikert kívánok az egész csapatnak."

Edit

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->