Német Prémium Csomag

Problémád van a német nyelv tanulásával?
Szeretnél egy biztos alap német nyelvtudást?

Ebben nyújt most segítő kezet a Német prémium csomag, amely érthető magyarázatokkal, valamint játékos feladatokkal segít elsajátítani az alapokat.

A csomag tartalma:

Ha a fenti linkekre kattintasz, akkor részletesen is megismerheted a csomagban lévő oktatóanyagok felépítését, tartalmát, és ki is próbálhatod őket ingyen!

 

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a Német Prémium Csomagot most!

Tartalomjegyzék

Német kezdőknek
Német kezdőknek
Német minden esetre
Német minden esetre

Sikertörténetek:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.


Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Baukó Krisztina

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->