Német minden esetre

Német tanulása játékosan

Már van alap tudásod németből, de szeretnéd felfrissíteni?

Kezdd ezzel az oktatóprogrammal!

Német minden esetre című, 300 feladatos gyakorlóprogrammal bárki könnyedén és játékosan begyakorolhatja a következő témaköröket német nyelvből:

- Névelők (100 db gyakorlófeladat)

- Többes szám (100 db gyakorlófeladat)

- Tárgyeset, birtokos eset és részes eset (100 db gyakorlófeladat)

Az anyagban lényegre törő elméleti diákat is találsz a teljes megértés érdekében!

Korosztálytól függetlenül ajánljuk mindazonak, akiknek már van egy alap tudásuk német nyelvből, vagy csak szeretnék újrakezdeni a német tanulást!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Rendeld meg a gyakorlót most,
és szerezz magabiztos tudást a benne lévő témakörökből!

Tartalomjegyzék

Sikertörténetek:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.


Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Baukó Krisztina

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->