Matek Oktatócsomag 8. osztályosoknak

Mostantól játékosan töltheted gyermekeddel a matektanulásra szánt időt!

Ez az oktatócsomag ideális kombináció, mert az elmélet könnyed magyarázatai mellett rengeteg gyakorlófeladat segít gyermekednek, hogy a teljes 8. osztályos anyagot begyakorolja.

Az oktatócsomag tartalma:

A Matekból Ötös oktatóprogram tartalmazza az összes témakört, melyet gyermeked 8. osztályban tanul matekból. Az egyes elméleti magyarázatok képekkel segítik a megértést. Az egyes fejezetek végén gyakorlófeladatok találhatóak, melyek megoldásának levezetését is megtaláljátok a programban. Az egyes feladatsorok végén eredménytábla mutatja, hogy hány százalékos eredményt ért el a tanuló, ezzel motiválva a 100%-os teljesítmény eléréséhez.

A feladatok és az elméleti magyarázatok is újra és újra meghallgathatók, megoldhatók, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy gyermeked tökéletesen megértse a teljes éves tananyagot.

A Matekozz Ezerrel program 1000 db feladatot tartalmaz, mellyel még alaposabban begyakorolhatja a 8. osztályos matek tananyagot.

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Matekból Ötös 8. osztály
Matekból Ötös 8. osztály
Matekozz Ezerrel! - 8. osztály
Matekozz Ezerrel! - 8. osztály

Sikertörténetek:

"Az oktatóanyag már nem nagyon lehetne jobban rám szabva!

Logikus felépítésű, egyszerre kapom az információt vizuálisan és hang formájában, valamint a diák animálva is vannak.
Mivel szenzoros ingerfeldolgozási zavarom is van, nem mindegy, milyen minőségű a hanganyag, milyen az előadó saját hangja és beszédtechnikája - a Tantaki anyagaiban levő hanganyag nagyon kellemes, jól viselhető számomra és önmagában is segíti a tanulást.
Ha épp nagyon túltöltött állapotban ülök le a tananyaggal, ki is kapcsolhatom a hangot, vagy ha a helyzet úgy kívánja, megállíthatom a leckét és kis pihenő után akár innen is folytathatom.

A leckékből szerzett tudást ellenőrizhetem: százalékban kifejezett eredmény formájában is visszajelzést kapok, valamint azt is láthatom, hogy mi az, ami jól megy és mit kell átismételni. Ha valamit elrontok, rögtön azt is megtudhatom, mi lett volna a jó megoldás - ezáltal is tanulok.
A tesztek éberen tartják a figyelmet is, itt bizony koncentrálni kell, mert akad néhány beugratós kérdés is - amik nem jelentenek akadályt, ha odafigyeltem.

Én határozhatom meg a tanulás idejét, helyét és nem kell újabb ingerterhelésnek kitennem magam - tehát több energiám, időm marad.

Összegezve: a Tantaki anyagaiban minden megvan, ami egy magamfajta fölnőtt (á la Saint-Exupéry) autistának jól jöhet."

Anthea Aspie

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->