Kombinatorika gyakorló

Még nem éreztél rá a Kombinatorika lényegére?

Ne aggódj, hamarosan a matematikának ez az ága is érthető lesz számodra.

Csak menj végig a Kombinatorika gyakorlóprogramon, és az elméleti részek egyszerű áttekintése után már sokkal könnyebb lesz a feladatokat is megoldani.

10 féle feladatsorban összesen 200 feladat segít neked, hogy begyakorold a típusfeladatokat. A feladatok végén a megoldást is láthatod, így nyomon tudod követni, hogy miért az a helyes.

Ráadásul még élvezni is fogod az izgalmas, változatos példákat a megszokott tankönyviekhez képest.

Nézd meg, pontosan mit tartalmaz a gyakorlóprogram a Tartalomjegyzék gombra kattintva, majd ha szeretnéd, ingyen ki is próbálhatod a programot, ha a Demo indítása gombra kattintasz. smiley

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Mi a kombinatorika?

Ismétlés nélküli permutáció

• Faktoriális

Ismétléses permutáció

Ismétlés nélküli variáció

Ismétléses variáció

Ismétlés nélküli kombináció

Összetett feladatok

Tanácsok és néhány típusfeladat

Feladatsorok

 

Sikertörténetek:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.


Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Baukó Krisztina

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->