Magántanulói csomag 5. osztályosoknak

A feltüntetett ár családi felhasználásra vonatkozik!


Most, hogy gyermeked felső tagozatba lépett, olyan tárgyakkal találkozhat, mint a Történelem és a Természetismeret. Azért, hogy ezekből is kiválóan teljesítsen, rendeld meg neki ezt az 5. osztályosoknak készült oktatócsomagot! (Ezenkívül a csomag természetesen az összes tárgy anyagát tartalmazza.)

Ez a Magántanulói csomag 5. osztályos magántanulók számára nyújt segítséget.
A csomagban található oktatóprogramok kifejezetten a közoktatáson kívüli tanulóknak készültek, amelyek tartalmazzák az összes kötelezően tanított tárgy anyagát, ezáltal az iskolában megszerezhető tudást teljes mértékben biztosítják.
Gyermeked észre sem veszi majd, hogy ezek segítségével játszva tanul, amit a jövőben, sőt a vizsgán is egyaránt hasznosítani fog.

Rendeld meg gyermekednek az 5. osztályosoknak készült oktatócsomagot, hogy a felső tagozatban is kiválóan teljesítsen!

 

A magántanulói csomag a következő oktatóprogramokból áll, a linkekre kattintva megnézheted, hogy mit tartalmaznak, hogyan épülnek fel az egyes oktatóanyagok:

Mi történik a vásárlás után?

 • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
 • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
 • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudod tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

A tartalomjegyzéket megnézheted, ha rákattintasz a kép feletti gombra. smiley

 

Rendeld meg gyermekednek most, és segíts neki a tanulásban játékos oktatóprogramjainkkal!

Tartalomjegyzék

A magántanulói csomag a következő oktatóprogramokat tartalmazza:

 • A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram
 • Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram
 • Matekból Ötös 5. osztály oktatóprogram
 • Matekozz Ezerrel! 5. osztály oktatóprogram
 • Történelemből Ötös 5. osztály oktatóprogram
 • Szöveges feladatok gyakorlóprogram 5-6. osztály
 • Törtek gyakorlóprogram 5-6. osztály
 • J-s és ly-os szavak gyakorlóprogram
 • Mértékegységek gyakorlóprogram felsősöknek
 • Természetismeretből Ötös oktatóprogram
A magyar nyelvtan alapjai
A magyar nyelvtan alapjai
Matekozz Ezerrel! 5. osztály
Matekozz Ezerrel! 5. osztály
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Szöveges feladatok gyakorló 5-6. osztályosoknak
Szöveges feladatok gyakorló 5-6. osztályosoknak
Természettudományból Ötös 5. osztály
Természettudományból Ötös 5. osztály
Törtek gyakorlóprogram
Törtek gyakorlóprogram
Tanulj meg Te is helyesen írni!
Tanulj meg Te is helyesen írni!
J-s és ly-os szavak gyakorló
J-s és ly-os szavak gyakorló
Történelemből Ötös 5. osztály
Történelemből Ötös 5. osztály
Matekból Ötös 5. osztály
Matekból Ötös 5. osztály

Sikertörténetek:

Kedves Nagy Erika!

"Kisfiam 5. osztályos tanuló, hiperaktív, figyelem hiányos és rövid távú memória zavaros. Sajnos ezek alapján nagyon nehéz számára tanulni, illetve a tanultakat előhozni, alkalmazni. Matematikából és angolból boldogulunk a legnehezebben. Az órákon való extra tempót nehezen tudjuk itthon tartani, mert nem érti, hogy mi-miért van.

Egy hasonló problémával, de már 8. osztályos anyukával hasonló helyzet volt, amíg rá nem talált az Önök oktatóprogramjaira. Azt mondta, hogy csoda történt, akkor ott 5.-ben, amikor megvette a Matekból Ötös oktatóprogramot. Azóta minden évben meg is vásárolta az aktuálus éveket - tőle kaptam kölcsön, hogy próbáljuk meg. Ennek kb 5 napja, félve, de nem erőltetve betettem neki, este 9-ig ott ült előtte :) Sőt kizavart, hogy ne zavarham :)

Az 5 napból 3 este nézegette és csinálta, hol morgott, hol bedühödött, de érdekelte. A héten a negyedek 1-ese után meghozta az első 2-esét!!! Hozzáteszem minden más tantárgyból 3-4-re áll, csak ez a kettő nem megy. Határtalanul boldog volt, és este segítség nélkül, hibátlanul oldotta meg a törtek házi feladatát!

Ami nekem nem megy 3 hónapja - és az idegrenndszerem is kezdte feladni :) - az az Önök oktatóprogramjával egy hét alatt sikerült. Fantasztikusan jól állították össze, pontosan tudva, hogy hogyan kell velük megértetni, hogy lehet jól és érthetően elmagyarázni és újra és újra meghallgathatva megérteni. Abban a pillanatban mentem fel az oldalukra célirányosan, hogy ha van ilyen angolból - gondolkodás nélkül megveszem. Megnéztem a demo videót, és örömmel tapasztaltam, hogy magyarul elmagyarázva találhatók rajta a fejezetek, rengeteg angol kiejtést tartalmazva.

Sose fogom megérteni, hogy miért gondolja az oktatási rendszer, hogy angol órán angolul magyarázzák a nyelvtant, stb...mindent - sajnos én sem tanultam meg, csak el éldegéltem valahogy az iskolás évek alatt. Nagyon várom, hogy megérkezzen - együtt tudok vele tanulni úgy, hogy nem az én hiányos-hibás gondolataimat tanítom neki, ami még megmaradt benne, hanem az Önök segítségével már előre tudom - a pár napos matek oktatóprogram alapján, hogy szuperül élvezni fogjuk és megtanuljuk!

Egy észrevételem szeretném jelezni, hátha hasznos információval szolgálhatok Önöknek. Nagyon sokat bújtam a netet,hogy mivel és hogyan tudok segítségül lenni a tanulásban számára, de az Önök oldalával soha nem találkoztam! - eddig - sajnos csak most így, hogy valaki felhívta a figyelmem, hogy létezik ez az oldal!

Köszönöm, hogy megkérdeztek és leírhattam! Már most tudom, hogy sokat segítenek ezekkel az oktatóprogramokkal, és biztos, hogy az elkövetkezendő években, ami nehezen fog menni (fizitka, kémia..) igénybe fogom venni a termékeiket!"

Kuti Mónika

========

"Kedves Tantaki csapat!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az oktatóanyagokkal kapcsolatban.
Gyermekem 7.osztályos és tavaly igencsak küzdöttünk a törtélem tanulással. Az átláthatatlan tankönyvben óriási tananyag van, nehéz kiszűrni a lényeget, így bármennyit tanultunk a témazáróra, hármasnál jobb nem lett.
Aztán elkezdett a tantakival tanulni, együtt haladva az órai anyaggal. Ezután már 4-es, 5-ös dolgozatokat írt!

A másik jó tapasztalatom:
Barátnőm lánya esti gimnáziumba jár, és munka mellett nem sok ideje, ereje van tanulni, ezért év végén megbukott töriből. Panaszkodott, hogy fogalma sincs hogyan fog felkészülni a pótvizsgára. Eszembe jutott, hátha neki is segít a tantakis anyag. Láttuk, hogy a megadott tételekből sok benne van a hetedikes anyagban, ezért jól begyakorolta ezeket a feladatokat. Sikerült is a pótvizsgája!

Szeretném megköszönni, hogy ilyen jól használható tananyagokat készítenek! Nekünk nagyon megkönnyítik a tanulást.
Sok sikert és kitartást kívánok a további munkájukhoz!

Üdvözlettel,

Győrfy Tímea

========

"Szerettem volna kihozni a gyerekemből a képességet,
ezért rendeltem a tananyagot, amivel ez sikerült is. Mindig újra meg lehet csinálni a feladatokat, így rögzült a gyerekemben. Előtte bukásra állt, most pedig már stabil hármas!"

Hegedüs Elizabeth

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->