Turbó Oktatócsomag 6. osztályosoknak

Turbó oktatócsomag mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy gyermeked könnyedén vegye az akadályokat 6. osztályban, és kitűnő bizonyítványt szerezzen!

Hiszen a csomag az összes fontos tantárgy 6. évfolyamos anyagát tartalmazza! Az oktatóprogramok mindegyike rendkívül egyszerű és érthető nyelvezettel készült, hogy mindenki könnyen megérthesse és elsajátíthassa a különféle szabályokat!

A csomagban lévő letölthető oktatóprogramok rengeteg gyakorlófeladatot tartogatnak gyermeked számára, amelyekkel játékosan tesztelheti és csiszolhatja az elméletben megszerzett tudását!

A csomag tartalma: 

Kérlek, az ajándék programot ne helyezd a kosárba, hanem a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Kattints a fenti linkekre, ha részletesen meg szeretnéd ismerni a csomagban lévő egyes oktatóprogramokat és azok tartalmát! smiley

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg az oktatócsomagot most!

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Tartalomjegyzék

A magyar nyelvtan alapjai
A magyar nyelvtan alapjai
Haladási ütemterv matek 6. osztály
Haladási ütemterv matek 6. osztály
Haladási ütemterv történelem 6. osztály
Haladási ütemterv történelem 6. osztály
Matekból Ötös 6. osztály
Matekból Ötös 6. osztály
Történelemből Ötös 6. osztály
Történelemből Ötös 6. osztály
Tanulj meg Te is helyesen írni!
Tanulj meg Te is helyesen írni!

Sikertörténetek:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.


Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Baukó Krisztina

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->