Otthontanuló csomag 5. osztályosoknak

Ez a csomag tartalmazza a főbb tantárgyak teljes éves tananyagait, mellyel otthon, ÖNÁLLÓAN képes lesz gyermeked megérteni és megtanulni a matekot, nyelvtant, történelmet és természetismeretet is.

A csomag tartalmaz 3 db haladási ütemtervet is, amely lépésről lépésre vezeti gyermekedet az otthoni tanulásban. Ezt ki is tudjátok nyomtatni, így a haladását lépésről lépésre nyomon tudod követni.

A csomag teljes tartalma:

Matekból Ötös 5. osztály

Matekozz Ezerrel 5. osztály

Szöveges feladatok 5-6. osztály

Törtek gyakorló 5. osztály

A magyar nyelvtan alapjai

Történelemből Ötös 5. osztály

Természetismeretből Ötös 5. osztály

Haladási ütemterv matekból, töriből és természetismeretből.

+ AJÁNDÉKOK:

Tanulj meg Te is helyesen írni! oktatóprogram 25.990 Ft értékben

Mértékegység gyakorló felsősöknek 12950 Ft értékben

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne bízd gyermeked tudását a véletlenre! Rendeld meg a csomagot most!

Tartalomjegyzék

A magyar nyelvtan alapjai
A magyar nyelvtan alapjai
Haladási ütemterv matek 5. osztály
Haladási ütemterv matek 5. osztály
Matekozz Ezerrel! 5. osztály
Matekozz Ezerrel! 5. osztály
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Szöveges feladatok 7-8. osztály
Szöveges feladatok 7-8. osztály
Szöveges feladatok gyakorló 5-6. osztályosoknak
Szöveges feladatok gyakorló 5-6. osztályosoknak
Természettudományból Ötös 5. osztály
Természettudományból Ötös 5. osztály
Törtek gyakorlóprogram
Törtek gyakorlóprogram
Tanulj meg Te is helyesen írni!
Tanulj meg Te is helyesen írni!
Történelemből Ötös 5. osztály
Történelemből Ötös 5. osztály
Matekból Ötös 5. osztály
Matekból Ötös 5. osztály

Sikertörténetek:

Kedves Erika!

"Már szerettem volna referálni az anyagokra, hát most eljött az ideje. Mi nyáron ismerkedtünk meg a Tantakival, méghozzá az angol bukás miatt. Hetedikes lányomat megbuktatták angolból és kémiából tavaly. Persze a többi tantárgy is gyatra kettesre ment, így egész nyáron matekozott. Szó szerint értsd! Feldolgoztattam vele a hatodikos könyvet, az egészet. Csak az angolra nem találtam megoldást, míg felküldtem az égieknek, és azon a héten jött az email Tőletek.

Nagy menet volt egyszerre a 4 rész, de messzemenően megérte. Én is tanulgattam belőle, de Angi egyik augusztus reggel angolul beszélve jött ki a konyhába!!!! Hűha! Nos, még a nyár végéig befalta a 4 részt, és szeptemberben kiderült, hogy az ő kiejtése a legszebb a csoportban. Aztán jöttek az ötösök, aztán elküldték iskolai angol versenyre, amit megnyert! És félévkor ötös lett angolból. Még augusztusban beruháztam a matek oktatóprogramokat, mértékegységek és szöveges feladatok témában. Azokat is kivégezte hamar. Egyedül a történelem lett mumus, sajna a gyerek tudja, hogy a törianyag hazugság, így ki se nyitotta a könyvet.

Szóval, február elején bevásároltam a történelem témájú oktatóprogramot, és Angi boldogan meséli, hogy már jelentkezik órán. Itt is látjuk a fényt! Egyébként tudva a magyarság történelméről az igazat, meg úgy egyáltalán, mikor elkezdtem az oktatóanyagot - mert én is nekimentem, jó példa -, éreztem, hogy ajaj, ez nem is igaz. De aztán úgy döntöttem, hogy félretolom az igazságérzetemet, és 95-100%-ra sikerültek a tesztek. Szóval én is büszke voltam.

A kicsi most kezdte a sulit, boldogan tanul - egyelőre. De már beújítottam neki az összes elsős tananyagot, sőt már elindítottam a következő sort is. Angi angol oktatóprogramját is elkezdte már, boldogan nyomkodta a gombokat. Látom, rengeteget segített nekünk a Tantaki. Már segítünk a másodikos unokatesóknak is, mert bent most megy nagyban a mértékegység téma.

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki oktatóanyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!"

Szeretettel:

Povjeszló Detti

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->