Mókás Matek Csomag 3. osztályosoknak

Hogyan lehet gyermeked 3. osztályban is csillagos ötös matekból? 

Ez az oktatócsomag tartalmaz mindent, amire ebben az évfolyamban matematikából szüksége lehet!

Egyszerű magyarázatok, játékos feladatok várják témakörről témakörre!

Az oktatócsomag tartalma:

Kattints a csomagban lévő oktatóanyagok címeire, ha szeretnéd részletesebben is megismerni, mit tudnak! Ki is próbálhatod őket! smiley

Ha megnézted a csomagban lévő oktatóprogramokat, esetleg kipróbáltad őket, akkor már biztosan látod, mekkora segítséget fog jelenteni ez gyermekednek és neked is! Ha pedig lejjebb görgetsz, olyan szülő tapasztalatát is láthatod, akinek a gyermeke már használta a programokat.

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Tartalomjegyzék

Játék a számokkal 3. osztály
Játék a számokkal 3. osztály
Mókás Matek 3. osztály
Mókás Matek 3. osztály
Szorzótábla gyakorló
Szorzótábla gyakorló

Sikertörténetek:

"Kislányom 3. osztályos, kisfiam elsős.

Mindkettőjüknek okozott gondot a matematika, kisfiamat korrepetálja szerencsére a tanítónénije, de kislányomnak nincs ilyen szerencséje. Járatjuk matek tanárhoz is, de négyesről hárma osztályzatra rontott.

Átvettük a harmadikos anyagot az oktatóprogram alapján, és tegnap csillagos ötös dolgozatot írt, ami még soha nem fordult elő.

Nekünk nagyon bevált ez az oktatási módszer. A gyerek szívesen gyakorolja a matekot, talán még meg is szerette, főként, hogy sikerélménye van, ami eddig nem volt. Örülök, hogy rátaláltam."

Üdvözlettel, és köszönettel,

Tímea

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->