Mókás Matek Csomag 1-2. osztályosoknak

Legyen gyermeked számára játékos a matek tanulása már a kezdetektől fogva!

Ebben a csomagban mindent megtalálsz, amire az első-második osztályban szüksége lehet a matek elsajátításához!

Ráadásul a csomaggal még spórolhatsz is!

A csomag tartalma:

A csomagban lévő oktatóanyagok tartalomjegyzékeit megnézheted a fenti linkekre, majd azon belül a tartalomjegyzék gombra kattintva. smiley

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagokat, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le egyik tananyag sem! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programokat. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagokat, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Rendeld meg az oktatócsomagot most!

Tartalomjegyzék

Játék a számokkal 1-2. osztály
Játék a számokkal 1-2. osztály
Mókás matek 1-2. osztály
Mókás matek 1-2. osztály
Szorzótábla gyakorló
Szorzótábla gyakorló

Sikertörténetek:

"A Tantaki számunkra egy csodálatos ajándék! Évfolyamonként tökéletesen feldolgozott tananyagot állít össze. A gyerek számára élvezetes formában adja meg a lehetőséget, folytatja vagy újrakezdi? A gyerek élvezi, hogy önállóan dolgozhat, megtanult önállóan tanulni. 5. osztályos unokánk "beszedett" pár kettes dolgozatot, egyes feleletet. Azt hitte magáról, ő sose tudna jó jegyeket szerezni. Nem volt önbizalma se. És akkor én beígértem neki "extra" zsebpénzt, amiért megdolgozhat, mégpedig sok gyakorlással és a jegyei kijavításával. És a gyerek rákapcsolt! Április óta önként bevállalt felelésekkel magyarból, töriből, matekból hozott 16 darab ötöst, 12 darab négyest! A tanárok el vannak képedve, mi lett ezzel a gyerekkel. Osztálytársa kérte, magyart tanuljon vele, segítsen neki..... örömmel tanul, többé nem idegeskedik. A kicsi is (2. osztályos) "tantakizik", és az ő előmenetelét is dicsérik. Vidáman mondja az anyunak: ma is jó napom volt!
Persze ehhez kell a tanárok jóindulata, hogy bárki-bármelyik nap fél nyolckor jelentkezhet felelni.
De a tantaki-anyagok nélkül nem lettek volna soha ilyen eredményesek!  Ilyen magabiztosak!


Köszönet érte!"

Tribuszné Marika

 

===========

"Matek dvd-t vásároltam,mert nem érek rá tanulni a gyerekkel.
Végre látom örömmel tanulni a fiamat,és még jó jegyeket is hoz haza."

Horváth Anita

 

=======

"Tegnap 11-körül jött a futár akit a két nagyobbik gyermekem már nagyon várt, (ők 11 és 8 évesek, 5és 2-dik osztályosok, most éppen betegek azért vannak itthon). Azonnal leültek a gép elé és kipróbálták a matekot és a nyelvtant. A nagyfiam aki eddig csak magolta a nyelvtant az első meghallgatás után megértette mit is tanult eddig, utánna megcsinálta a hozzá tartozó feladatsort nagy sikerélménnyel.  Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy olyan módszerre, ami játékosan, érthetően magyarázza el a tananyagot minden korosztály részére. Sajnos a mai rohanó világba egyre több a követelmény minden felett csak átsiklanak nem hagynak időt, hogy berögzüljenek a tananyagok a kis fejükbe, így amikor visszatérnek egy-egy tananyaghoz csodálkoznak, hogy a gyermek azt már rég elfelejtette. Köszönöm, hogy kialakítottak egy ilyen fantasztikus programot, így már élmény lesz tanulni!"

Kosztánné Kuti Erika

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->