Mértékegység gyakorló oktatócsomag - alsósoknak, felsősöknek

Biztosítsd a gyakorlás lehetőségét az általános iskola teljes idejére ezzel az oktatóprogrampárral.

A mértékegységek begyakorlása értékes lesz gyermeked számára nemcsak az iskolai tanulmányait tekintve, hanem az életben is!

A csomag az alábbi oktatóprogramokat tartalmazza:

Mind az alsós, mind a felsős program érthető elméleti magyarázatokat és 200-200 változatos és játékos gyakorlófeladatot tartogat gyermeked számára, amelyekkel játék lesz a tanulás!

Rendeld meg az oktatóprogramokat most!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Tartalomjegyzék

Mértékegység gyakorló alsósoknak
Mértékegység gyakorló alsósoknak
Mértékegység gyakorló felsősöknek
Mértékegység gyakorló felsősöknek

Sikertörténetek:

"A feladatok elsősorban a logikus gondolkodást, a matematikai készséget, kompetenciát fejlesztik a gyakorlati életből vett feladatok segítségével. A tesztek szórakoztatóak, így a matematikát szerető gyerekeknek akár tartalmas és egyben élvezetes időtöltésül is szolgálhat, nekünk nevelőknek ötleteket nyújt a tantárgy tanításához és megszerettetéséhez. Nagyon fontos, hogy a tanuló egyéni tempóban haladhat. További sikereket kívánok."

Katona Istvánné pedagógus

 

===========

"A kicsi most kezdte a sulit, boldogan tanul - egyelőre. De már beújítottam neki az összes elsős tananyagot, sőt már elindítottam a következő sort is. Angi angol tananyagát is elkezdte már, boldogan nyomkodta a gombokat. Látom, rengeteget segített nekünk a Tantaki. Már segítünk a másodikos unokatesóknak is, mert bent most megy nagyban a mértékegység téma.

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki DVD-kel, CD-kel és letölthető anyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!"

Povjeszló Detti

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->