Matek Oktatócsomag 7. osztályosoknak

Mostantól játékosan töltheted gyermekeddel a matektanulásra szánt időt!

Ez az oktatócsomag ideális kombináció, mert az elmélet könnyed magyarázatai mellett rengeteg gyakorlófeladat segít gyermekednek, hogy a teljes 7. osztályos anyagot begyakorolja, akár teljesen önállóan.

Az oktatócsomag tartalma:

A Matekból Ötös oktatóprogram tartalmazza az összes témakört, melyet gyermeked 7. osztályban tanul matekból. Az egyes elméleti magyarázatok képekkel segítik a megértést. Az egyes fejezetek végén gyakorlófeladatok találhatóak, melyek megoldásának levezetését is megtaláljátok a programban. Az egyes feladatsorok végén eredménytábla mutatja, hogy hány százalékos eredményt ért el a tanuló, ezzel motiválva a 100%-os teljesítmény eléréséhez.

A feladatok és az elméleti magyarázatok is újra és újra meghallgathatók, megoldhatók, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy gyermeked tökéletesen megértse a teljes éves tananyagot.

A Matekozz Ezerrel program 1000 db feladatot tartalmaz, mellyel még alaposabban begyakorolhatja a 7. osztályos matek tananyagot.

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Matekozz Ezerrel! - 7. osztály
Matekozz Ezerrel!  - 7. osztály
Matekból Ötös 7. osztály
Matekból Ötös 7. osztály

Sikertörténetek:

"Kedves Erika!
 
Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt oktatóprogramból, az órán brillírozik.

Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper tananyagokat!"

Ágnes

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->