Matek Oktatócsomag 6. osztályosoknak

Okos döntés a Játékos matek tanuláshoz

Mostantól játékosan töltheted gyermekeddel a matektanulásra szánt időt!

Ez az oktatócsomag ideális kombináció, mert az elmélet könnyed magyarázatai mellett rengeteg gyakorlófeladat segít gyermekednek, hogy a teljes 6. osztályos anyagot begyakorolja, akár önállóan is.

Az oktatócsomag tartalma:

A Matekból Ötös oktatóprogram tartalmazza az összes témakört, melyet gyermeked 6. osztályban tanul matekból. Az egyes elméleti magyarázatok képekkel segítik a megértést. Az egyes fejezetek végén gyakorlófeladatok találhatóak, melyek megoldásának levezetését is megtaláljátok a programban. Az egyes feladatsorok végén eredménytábla mutatja, hogy hány százalékos eredményt ért el a tanuló, ezzel motiválva a 100%-os teljesítmény eléréséhez.

A feladatok és az elméleti magyarázatok is újra és újra meghallgathatók, megoldhatók, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy gyermeked tökéletesen megértse a teljes éves tananyagot.

A Matekozz Ezerrel program 1000 db feladatot tartalmaz, mellyel még alaposabban begyakorolhatja a 6. osztályos matek tananyagot.

A Haladási ütemterv az otthoni tanuláshoz nyújt segítséget, amelyet ki is nyomtathattok, és sorban haladhattok rajta. Ez az ütemterv további feladatokat tartalmaz matekból.

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

 

Képzeld el, hogy gyermeked:

 • Örömmel ül le matekozni, mert élvezi a játékos feladatokat.
 • Biztosan tudja a matek házi feladatot, és nem kell vele órákig küzdeni.
 • Kiváló jegyeket szerez a matek dolgozatokból, és büszke magára.

Miért fogod szeretni a Matekból Ötös oktatócsomagot?

 • Könnyen használható: Gyermeked telefonon és tableten is kényelmesen tanulhat.
 • Hatékony: A játékos feladatok és a hangalámondás leköti a figyelmet és segíti a tanulást.
 • Időt takarít meg: Nem kell órákig matekozni a gyerekkel, az oktatóprogram átveszi tőled ezt a feladatot.

Ismerd meg a Matekból Ötös oktatóprogram előnyeit:

 • 1600+ gyakorlófeladat a megoldások levezetésével: Gyermeked alaposan begyakorolhatja a tanultakat, és megtanulja önállóan megoldani a matekfeladatokat.
 • A teljes 6. osztályos tananyag érthetően és egyszerűen elmagyarázva: Nincsenek többé homályos fogalmak, a program minden lépést aprólékosan bemutat.
 • Színes példák, hangalámondás: A vizuális elemek és a hangalámondás segítik a megértést, és még élvezetesebbé teszik a tanulást.

A Matekból Ötös oktatóprogram a tökéletes választás, ha:

 • Szeretnéd, ha gyermeked könnyebben megértené a matekot.
 • Hatékonyabbá szeretnéd tenni a tanulást.
 • Jobb jegyeket szeretnél a gyermekednek matekból.

Ne habozz, rendeld meg most a Matekból Ötös oktatóprogramot, és segítsd gyermekednek a sikerhez!

Kattints a "Megrendelem" gombra, és indítsd el gyermeked matekos sikertörténetét!

Mi történik a vásárlás után?

 • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
 • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
 • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Tartalomjegyzék

Matekozz Ezerrel! 6. osztály
Matekozz Ezerrel! 6. osztály
Haladási ütemterv matek 6. osztály
Haladási ütemterv matek 6. osztály
Matekból Ötös 6. osztály
Matekból Ötös 6. osztály

Sikertörténetek:

"Kedves Erika!
 
Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demot lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt oktatóprogramból, az órán brillírozik.

Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper tananyagokat!"

Ágnes

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->