Matek Oktatócsomag 4. osztályosoknak

Itt a Segítség Matekból!

Mostantól játékosan töltheted gyermekeddel a matektanulásra szánt időt!

Ez az oktatócsomag ideális kombináció, mert az elmélet könnyed magyarázatai mellett rengeteg gyakorlófeladat segít gyermekednek, hogy a teljes 4. osztályos anyagot megértse és begyakorolja.

Az oktatócsomag tartalma:

A Játék a számokkal 4. osztályosoknak oktatóprogram nagyon egyszerűen és érthetően magyarázza el gyermekednek a teljes éves tananyagot, majd az egyes fejezetek végén feladatokkal gyakoroltatja be az elméletben megtanultakat.

A Mókás Matek gyakorlóprogram 1000 feladaton keresztül gyakoroltatja gyermekeddel a 4. osztályos összes matek témakört, újra és újra, amíg csak szükséges ahhoz, hogy megértse azt.

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a 4. osztályos matek tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Játék a számokkal 4. osztály
Játék a számokkal 4. osztály
Mókás Matek 4. osztály
Mókás Matek 4. osztály

Sikertörténetek:

"Tisztelt Tantaki!

A kislányom 4. osztályba jár, és sajnos a matematikát nem úgy tanítják, mint az én időmben. Nincs idő arra, hogy a gyerekek megértsék és feldolgozzák a hallottakat, megrögződjön bennük a tudás.  A lehető legbonyolultabb módon tanítják nekik az alapműveleteket. Az elméletet nem tudják a gyakorlatban alkalmazni. Sok helyen kerestem segédanyagot, hogy tudjak neki segíteni.

Az Önök termékét találtam a legjobbnak, és ő is örül neki, sokat segít a gyakorlásban."
Köszönettel
 

Pál Andrea 

===

"Kedves Nagy Erika!

Én csupa jó dolgokat tudok csak írni az oktatóprogrammal kapcsolatban. Mónika jó matekos, de nála is előfordult, hogy nem értett meg valamit az órán. Nagy örömmel ült le a számítógép elé és gyakorolta a feladatokat, ami nagyon nagy segítség volt neki és nekünk is. Nem lett lemaradás, hiányosság a matektudásában. Hatalmas segítség volt, amit tiszta szívből köszönünk.

Én csak mindenkinek ajánlani tudom, akár, ha nehezen megy a matek, vagy jó matekos a gyermek, mert vannak és lesznek olyan időszakok, amikor bizony elkél a segítség. És az bizony nem mindegy, hogy mindig kéznél van-e.

További munkájához nagyon sok örömet, egészséget kívánok!"

Üdvözlettel:

Papp Istvánné 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->