Egyszerű és perfect - Angol rendhagyó igék gyakorlója

Nehéz megjegyezni a rendhagyó igéket?

Ez az oktatóprogram ebben nyújt nagy segítséget gyermeked és minden kezdő angolos számára!

Az angol nyelvben a leggyakrabban használt igék közé tartoznak a rendhagyó igék, ezért fontos, hogy ezeket alaposan begyakorolják az angolt tanulók, hogy helyesen tudjanak kommunikálni ezen a nyelven.

Az Angol rendhagyó igék gyakorlója 200 változatos és kreatív feladaton keresztül gyakoroltatja az angol rendhagyó igéket.

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Rendeld meg a gyakorlóprogramot most,
hogy többé ne okozzanak fejtörést
a rendhagyó igék!

Tartalomjegyzék

Sikertörténetek:

"A kisfiam aktívan használja a megvásárolt anyagokat, nagyon szereti őket, sokat segítenek neki. Sőt! Még a felsős tesó is örömmel ül le ismételni!
Az a jó az Önök anyagaiban, hogy öröm őket használni. Nagyon képesek, nagyon logikusak, nagyon lényegre törőek, sok sikerélményt biztosítanak,  vagyis  "egyszerűen nagyszerűek"! :-)

Ezen kívül nincsen " időkényszer". Akármikor megszakítható a gyakorlás, ha éppen csak kis idő van rá, és kicsit később ugyanonnan továbbfolytatható minden.


Köszönünk még egyszer minden segítséget!"

Baukó Krisztina

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->