Angol oktatócsomag

Problémát okoz az angol nyelv tanulása? 

Erre nyújt megoldást ez az Angol oktatócsomag:

  • Angol kezdőknek: Minden kezdő angolos számára nagy segítséget nyújt, hiszen az alapoktól kezdve magyarázza el a nyelvtani szabályokat, és tökéletes szókincsbővítésre is.
  • Egyszerű és perfect: Ezen kívül 200 kreatív és szórakoztató feladaton keresztül gyakoroltatja be az angol rendhagyó igéket!

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a tananyagot most!

Tartalomjegyzék

Angol kezdőknek
Angol kezdőknek
Egyszerű és perfect - Angol rendhagyó igék gyakorlója
Egyszerű és perfect  - Angol rendhagyó igék gyakorlója

Sikertörténetek:

"Kedves Erika!

Már szerettem volna referálni az anyagokra, hát most eljött az ideje. Mi nyáron ismerkedtünk meg a Tantakival, méghozzá az angol bukás miatt. Hetedikes lányomat megbuktatták angolból és kémiából tavaly. Persze a többi tantárgy is gyatra kettesre ment, így egész nyáron matekozott. Szó szerint értsd! Feldolgoztattam vele a hatodikos könyvet, az egészet. Csak az angolra nem találtam megoldást, míg felküldtem az égieknek, és azon a héten jött az email Tőletek. Nagy menet volt egyszerre a 4 oktatóprogram, de messzemenően megérte. Én is tanulgattam belőle, de Angi egyik augusztus reggel angolul beszélve jött ki a konyhába!!!! Hűha! Nos, még a nyár végéig befalta a 4 részt, és szeptemberben kiderült, hogy az ő kiejtése a legszebb a csoportban. Aztán jöttek az ötösök, aztán elküldték iskolai angol versenyre, amit megnyert! És félévkor ötös lett angolból.

 

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki oktatóanyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!"


Povjeszló Detti

 

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->