Tanulj velünk játszva!

Játékos oktatóprogramjainkkal gyermeked könnyen megértheti az iskolai tananyagot, egyszerűen és gyorsan tanulhat, így több időd marad minden másra!

Játékos oktatóprogramok, melyek segítenek gyermekednek a tanulásban!

A Tantaki olyan tanulást segítő oktatóprogram - család, amely általános- és középiskolásoknak segít a tanulásban. Velünk játékosan tanulhatja gyermeked a nyelvtant, a matekot, a kémiát, a fizikát és akár a történelmet is.

Egyszerűen és érthetően magyarázzuk el az iskolai tananyagot, majd játékos feladatokon keresztül begyakoroltatjuk az elméletben tanultakat. Minden feladatsor végén eredménytábla mutatja, hogy hány százalékot ért el gyermeked, így motiválva a 100%-os teljesítményre.

Oktatóanyagainkkal sokkal könnyebben és gyorsabban megérti majd gyermeked a tananyagot, sikerélményt szerezhet az iskolában és még jó jegyeket is kaphat, kínszenvedés nélkül!

12 évfolyam 10 tantárgyából tudsz válogatni, hogy élmény legyen gyermekednek a tanulás.

Bátran bízhatsz bennünk!

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az oktatóanyagok készítése terén, rengeteg visszajelzést kapunk tananyagaink sikeres használatával kapcsolatban, így bátran kipróbálhatod a Tantaki oktatóprogramokat. Folyamatosan fejlesztjük oktatóanyagainkat, hogy a legjobb minőséget tudjuk biztosítani a tanulók számára.

Próbáld ki ingyenes oktatóprogramjainkat, és győződj meg a saját szemeddel hatékonyságukról!

Sikertörténet a Tantakinál

Így vélekednek a szülők az oktatóprogramokról

Matematika oktatóanyagokkal kapcsolatos eredmények, visszajelzések.

"Szerettem volna kihozni a gyerekemből a képességet, ezért rendeltem az oktatóprogramot, amivel ez sikerült is. Mindig újra meg lehet csinálni a feladatokat, így rögzült a gyerekemben. Előtte bukásra állt, most pedig már stabil hármas!"...

Hegedüs Elizabeth
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.