Nyári gyakorlóprogram 1-2. osztály

Nyári gyakorlóprogram gyermekednek

Ez a program segítségetekre lesz a nyári felejtés elkerülésében, hiszen játékosan gyakorolhatja gyermeked vele a matematika, nyelvtan és környezetismeret tantárgyakat.

A program az 1. és a 2. osztályos tananyag feladatait tartalmazza.

Összesen 100 feladaton keresztül gyakorolhat gyermeked a nyári szünetben!

 

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

Rendeld meg számára a játékos gyakorlás lehetőségét most!

Tartalomjegyzék

Sikertörténetek:

"T. Tantaki Csapat!

Évek óta használjuk a Tantaki oktatóprogramokat. Nagyon jó, hogy többször meg lehet hallgatni egy témakört. A gyermek ha nem képes egy hallásra megérteni, ismételtetheti többször magának. Nagyon nagy segítségnek tartom. Gratulálok a témakör szerinti precíz összeállításhoz, szerintem egy egyedülálló internetes tanulást segítő csapat. Minden elismerésem."

László

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->