J-s és ly-os szavak gyakorló

J-s és Ly-os szavak gyakorlása könnyen

Gyermeked mindig a banánhélyon, azaz banánhéjon csúszik el? Nehéz számára megjegyezni, melyik szót írjuk J-vel, és melyiket LY-nal?

Ezzel az oktatóprogrammal alaposan begyakorolhatja a j-s és ly-os szavak írását. 

200 játékos feladat áll rendelkezésére, újra és újra, mindegyiket megismételheti egészen addig, amíg már helyesen nem tudja leírni ezeket a szavakat.

Az egyes feladatsorok végén egy eredménytábla mutatja, hogy hány százalékot ért el, ami motiválja őt a 100%-os eredményre. Meglátod, a sikerélmény nem marad el!

ADD LE A RENDELÉSED MOST!

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Tartalomjegyzék

Sikertörténetek:

 "Kedves Erika!

Az elsős kislányomnak vásároltam meg a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramot, mert nagyon megtetszett neki a demo. Én még egy kicsit korainak gondoltam, de ő szívesen gyakorol végig egy-egy feladatsort.

Mivel a tananyagnak ez még nem része az idén, nem sürgős megtanulnia. Csak akkor veszi elő, ha kedve van hozzá, de élvezi, hogy önállóan tudja használni, és megvannak a megoldások. A számára ismerős, gyakoribb szavakat már nem téveszti el. Szerintem a képpel illusztrált feladatok különösen jól megjegyezhetőek a kisebbeknek.
További eredményes munkát kívánok!"

Hűber Judit

 

========

"Üdvözlöm Erika!

Három gyermekem van, s mindhárom általános iskolás. Nagyon könnyű leültetni őket a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramhoz, mert szívesen tesztelik magukat. S ha nem sikerül valamelyik feladat, akkor újra megcsinálják.
Ráadásul, amíg az egyik a gépnél tanul, addig tudok a másik kettővel tanulni. Úgyhogy szeretjük a programjaikat, köszönjük!

Amit még hozzátennék: én magam is leülök a gép mellé, tesztelni magam, hogy a ritkábban használt szavakból mennyire emlékszem az általános iskolás éveimből. Tehát mindenki csak profitál az anyagból."


Baranyiné Balog Tünde

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->