Angol Újrakezdő Csomag

Már többször elkezdted az angolt, de sosem jutottál az alapoknál tovább?

Erre nyújt megoldást ez az Angol újrakezdő csomag, amely segít neked továbblendülni az angoltanulás következő lépcsőfokára, hogy végre Te is megtanulj angolul, és akár középfokú vizsgát is tehess.

A kiejtésre kiemelt hangsúlyt fektettünk, az angol nyelvű részeket kizárólag anyanyelvi tanártól hallod. Ezen felül több száz interaktív gyakorlófeladat, érthető elmélet és szógyakorló vár a 3 részben!

A csomag tartalma:

Mi történik a vásárlás után?

  • Miután kifizetted a terméket, azonnal elérheted a tananyagot, ha bejelentkezés után rákattintasz a Saját tananyagaim piros színű gombra!
  • A hozzáférés korlátlan, így nem jár le a tananyag! Ez azt jelenti, hogy akár a kisebb testvér is tudja majd használni a programot. :-)
  • Ha szeretnétek lementeni a számítógépre a tananyagot, arra is van lehetőséged, hiszen a vásárlás után minden programunkat le tudsz tölteni a számítógépedre, és ott is tudjátok használni internetkapcsolat nélkül is.

 

Ne gondolkozz tovább! Rendeld meg a csomagot most!

Tartalomjegyzék

Egyszerű és perfect - Angol rendhagyó igék gyakorlója
Egyszerű és perfect  - Angol rendhagyó igék gyakorlója
Tanulj velünk újra angolul! - Angol kezdőknek II.
Tanulj velünk újra angolul! - Angol kezdőknek II.

Sikertörténetek:

"Kedves Erika!

Már szerettem volna referálni az anyagokra, hát most eljött az ideje. Mi nyáron ismerkedtünk meg a Tantakival, méghozzá az angol bukás miatt. Hetedikes lányomat megbuktatták angolból és kémiából tavaly. Persze a többi tantárgy is gyatra kettesre ment, így egész nyáron matekozott. Szó szerint értsd! Feldolgoztattam vele a hatodikos könyvet, az egészet. Csak az angolra nem találtam megoldást, míg felküldtem az égieknek, és azon a héten jött az email Tőletek. Nagy menet volt egyszerre a 4 oktatóprogram, de messzemenően megérte. Én is tanulgattam belőle, de Angi egyik augusztus reggel angolul beszélve jött ki a konyhába!!!! Hűha! Nos, még a nyár végéig befalta a 4 részt, és szeptemberben kiderült, hogy az ő kiejtése a legszebb a csoportban. Aztán jöttek az ötösök, aztán elküldték iskolai angol versenyre, amit megnyert! És félévkor ötös lett angolból.

 

Szívből kívánom, hogy még nagyon sok gyereknek tudjatok segíteni, örömet okozni a Tantaki oktatóanyagokkal. További nagyon jó és sikeres munkát kívánok!"


Povjeszló Detti

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
!-- Smartsupp Live Chat script -->